Institució CERCALa Institució CERCA ha incorporat a la plataforma tecnològica Flintbox un catàleg de dades de 157 empreses derivades del centres CERCA i 58 projectes del Fons de Patents Gínjol. Flintbox es una tecnologia de l’empresa experta en transferència Wellspring i un dels principals llocs web destinats al comerç electrònic especialitzat en al mercat nord-americà i asiàtic.

Aquest catàleg de tecnologies dels centres CERCA es realitza en col·laboració amb els mateixos centres. La Institució CERCA fa un manteniment i actualització de les fitxes de les empreses derivades i les dels projectes que han rebut un ajut del Fons de Patents Gínjol. El responsable de transferència de cada centre gestiona la resta de tecnologies que pugui tenir. També es col·labora amb el portal web Barcelona & Catalonia Startup Hub de l’agència per la competitivitat de l’empresa ACCIÓ per tal que les dues bases de dades siguin complementàries.

Val a dir que es tracta d’un projecte en desenvolupament. Actualment, s’està elaborant un nou catàleg sobre plataformes científiques les quals es poden consultar des de l’apartat de Portfolis. En aquest context, s’està fent una prova pilot amb l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i el Centre de Regulació Genòmica (CRG) per incorporar els seus catàlegs, amb l’objectiu d’ampliar-se a la resta de centres. Així mateix, s’està treballant en les categories i ontologia de paraules clau.

Per a més informació, podeu consultar el catàleg tecnològic Flintbox així com la notícia publicada per la Institució CERCA.