carhusplus2010

S’ha publicat CARHUS Plus+ 2010, la darrera edició d’aquest sistema de classificació de revistes científiques de Ciències Socials i Humanitats, que conté més 5.000 revistes locals, nacionals i internacionals, i que actualitza i amplia l’edició de 2008.

Aquest projecte, desenvolupat per l’AGAUR-Talència a proposta de la Direcció General de Recerca, es presenta amb l’objectiu de contribuir a l’avaluació de la recerca que es duu a terme en el sistema científic i universitari català amb la màxima objectivitat. Entre d’altres novetats, CARHUS Plus+ 2010 inclou un nou sistema de classificació de les revistes en quatre grups en funció de la seva idoneïtat per a la publicació de la producció científica, fet que representa una interessant contribució en el camp de l’avaluació en aquestes disciplines.

És important destacar que aquesta versió és provisional i resta oberta a un període de revisió pública fins el mes de desembre per detectar possibles millores. Per qualsevol suggeriment o comentari al respecte, us podeu adreçar electrònicament a carhus@agaur.gencat.cat.