El 3, 4 i 5 de novembre de 2020 es durà a terme la 10a edició del Campus Gutenberg-Cosmocaixa. Els objectius són impulsar el periodisme, la comunicació, la cultura i la divulgació científica així com reflexionar sobre els canvis que s’estan produint i les noves estratègies a seguir. Enguany, l’esdeveniment es realitza en línia i la inscripció és gratuïta.

El Campus està impulsat pel Màster de Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (UPF Barcelona School of Management) i la Fundació Bancària ”la Caixa” amb la col·laboració del Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat (CCS-UPF), l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), l’Asociación Española de Comunicación Científica (AECC), la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia (FECYT).

Aquesta iniciativa és un espai de debat, de reflexió crítica i d’intercanvi d’idees per a compartir experiències i propostes a l’entorn de la divulgació científica. En aquest sentit, el programa ofereix un ventall d’activitats entre les quals destaquen tallers, taules rodones, activitats especials i els Premis Gutenberg. Enguany, per primera vegada, s’inclou un espai denominat «Converses encadenades» en què es presenten iniciatives i temes de reflexió en format breu i seguint un fil conversacional.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del Campus Gutenberg-Cosmocaixa.