El 18 i 19 de setembre de 2017 es durà a terme la 7a edició del Campus Gutenberg, una iniciativa dedicada a la comunicació i a la cultura científiques. L’esdeveniment tindrà lloc a la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Els objectius són impulsar el periodisme, la comunicació, la cultura i la divulgació científica; reforçar la cooperació entre tots els agents implicats en aquesta tasca; i finalment, desenvolupar noves estratègies que contribueixin a millorar la relació entre la comunitat científica, els professionals que treballen en aquest àmbit i la societat.

El Campus està impulsat pel Màster de Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (UPF Barcelona School of Management) i l’Obra Social “la Caixa”, amb la col·laboració del Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat (CCS-UPF), l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia (FECYT). La inscripció és gratuïta i l’assistència és oberta al públic general.

Aquesta iniciativa és un punt de trobada de les persones que treballen en l’àmbit de la comunicació i la divulgació de les ciències. Al mateix temps és una plataforma per a donar a conèixer les activitats que s’hi desenvolupen. En aquest sentit, el programa ofereix un ventall d’activitats entre les quals destaquen tallers, taules rodones, debats, grups de discussió, laboratoris d’idees i networking.

Enguany, a més, s’han creat per primera vegada els Premis Gutenberg 2017: Pràctiques inspiradores en Comunicació Científica. Es tracta d’una proposta per a compartir experiències reals en divulgació de la ciència.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del Campus Gutenberg.