S’ha posat en marxa ARBAN, l’agenda global en història de la ciència, la tècnica i la medicina, que mostra un calendari complet d’activitats i notícies actualitzades sobre temes diversos en aquest àmbit. L’agenda representa un impuls important per a la comunicació i l’organització d’aquesta matèria en l’àmbit català, balear i valencià, i hi col·laboren diverses entitats com ara la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), entre d’altres.

L’agenda, que pren el nom de l’aeronauta francès François Arban, inclou calendaris i programes sobre activitats de temàtica general, de cinema, de col·loquis i seminaris, de conferències, d’entrevistes, d’exposicions,  i de grups de lectura. També disposa d’un apartat de notícies que s’actualitzen periòdicament, i d’una secció de Documents associats a les activitats anunciades a l’agenda (programes individuals de les institucions participants, dossiers associats a seminaris, lectures recomanades, etc.).

Per a més informació podeu consultar el lloc web d’ARBAN, o altres entrades sobre la matèria publicades al Blog de l’OR-IEC.