Ministerio de Educación

El subprograma Formación de Personal Investigador (FPI-MICINN) del Ministerio de Ciencia e Innovación (MICINN) fomenta la carrera científica de titulats superiors mitjançant la realització d’una tesi doctoral associada a un projecte d’investigació finançat pel Plan Nacional d’I+D+i. Les dades detallades sobre els ajuts concedits es poden consultar al portal web MERIDIÀ, on s’ha actualitzat l’Informe Becas y Ayudas de Formación de Personal Investigador (FPI) amb la informació corresponent a la convocatòria de 2009.

Les dades disponibles comprenen el període 2000-2009, en el qual s’han concedit un 29,3% del ajuts FPI totals, als territoris de llengua i cultura catalanes:

  • Catalunya:  1.941 ajuts (23,0%)
  • Illes Balears: 48 ajuts (0,6%)
  • País Valencià: 481 ajuts (5,7%)

El Gràfic amb les dades distribuïdes per àmbits dels Reports de la recerca, mostra que els ajuts van dirigits, majoritàriament, a investigadors de les àrees de les ciències experimentals i de les enginyeries.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del MICINN, així com l’apartat de Recursos Humans del portal web MERIDIÀ.