El Public Knowledge Project (PKP) en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitzen la 7a edició de la PKP International Scholary Publishing Conference. Es tracta d’una iniciativa multi-universitària que desenvolupa programari lliure de codi obert i que realitza investigacions per millorar la qualitat i l’abast de la publicació acadèmica.

En aquest congrés es debatrà sobre les activitats d’edició local, els usos innovadors del programari del PKP, la recerca en accés obert i les últimes actualitzacions de desenvolupament del software, entre d’altres. L’esdeveniment tindrà lloc del 18 al 22 de novembre a l’UAB.

El programa inclou dues sessions (18 i 19 de novembre) que es dediquen a l’Sprint que habitualment organitza el PKP per millorar el programari. El 20 de novembre es duen a terme 6 tallers sobre OJS 3, theming, metadades i JATS. Finalment, el 21 i 22 de novembre s’organitzen debats al voltant de tres eixos temàtics: accés obert, tecnologia i comunitat PKP. En aquest marc, es destaquen les conferències principals que aniran a càrrec de John Willinsky (PKP), Abel Packer (SciELO), Ignasi Labastida (SPARC Europe), Katherine Skinner (Educopia), Reme Melero (Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC) i Tara Robertson (Mozilla).

 Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la PKP International Scholary Publishing Conference.