Del 16 al 23 d’agost d’enguany, tindrà lloc la 52a edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE 2020) a Prada, presidida pel catedràtic d’història contemporània Jordi Casassas. L’eix vertebrador d’aquesta edició es resumeix amb el lema «Construir el país en llibertat». El cartell d’enguany es basa en una obra de la pintora Alícia Llabrés (Palma, 1965).

L’objectiu de la UCE és ser un punt de trobada als territoris de llengua i cultura catalanes, capdavanter, innovador, emprenedor i atent al desenvolupament de la societat del coneixement. Així mateix vol contribuir a la transformació social i al desenvolupament de les persones.

La UCE 2020 es durà terme amb cursos presencials i en línia. Les activitats presencials es faran a l’Alberg Pau Casals – Canigó, al cinema Lido i a la Sala de plens del Consell Municipal. Com ja es habitual, l’edició d’enguany presenta un programa extens de cursos de coneixement cultural i d’àrees diverses, seminaris, debats, jornades, tallers, conferències, taules rodones, espectacles i cinema.

Per a informar-vos sobre el programa d’activitats i la matrícula a la UCE 2020, podeu consultar el lloc web de la UCE.