La Fundació La Marató de TV3 ha obert el termini per a la presentació de projectes de recerca biomèdica d’excel·lència sobre càncer, que seran finançats amb els més de 10 milions d’euros recaptats a La Marató 2012. El període de presentació dels treballs és del 25 de febrer al 8 d’abril del 2013 a les 14 hores, i es podran presentar projectes unitaris (d’un sol centre gestor) o projectes coordinats (de dos o més centres). La Fundació farà pública la distribució dels fons al mes de novembre.

L’objectiu de la convocatòria és fomentar la recerca científica d’excel·lència sobre aspectes etiològics; patogènics; clínics; terapèutics; epidemiològics; de salut pública i de serveis sanitaris, en l’àmbit del càncer. L’avaluació dels projectes es durà a terme amb la col·laboració de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS).

La presentació de les sol·licituds cal fer-la en anglès, amb un resum en català, i en suport digital i paper. Els formularis es poden obtenir des de l’aplicació d’enviament de propostes de la Fundació.

Per a més informació, podeu accedir a  les bases de la convocatòria del lloc web de la Fundació La Marató de TV3.