Institut d'Estudis Catalans
cerca:   avançada
 
En relació al personal ocupat en activitats d'R+D+I, la informació es pot calcular en nombre de persones físiques o, segons la seva dedicació, en Equivalència a Dedicació Plena (EDP). A més, la categoria del personal (investigadors, tècnics i personal assimilat, altre personal de suport) és el criteri més habitual perquè descriu l'ús real dels recursos i resulta més fàcil d'elaborar i de comparar amb altres sèries de dades.

La informació de MERIDIÀ sobre recursos humans s'organitza en informes dinàmics (cada informe presenta una metodologia pròpia), documents (memòries, articles, etc.) i enllaços sobre els següents conceptes:

- Professorat universitari
- Investigadors en formació
- Personal d'altres entitats d'R+D+I
- Convocatòries europees, estatals i autonòmiques

L'abast cronològic de les dades comença l'any 2000 (en certs informes, pot arribar fins a l'any 1996). L'àmbit geogràfic s'ocupa de tota activitat d'R+D+I desenvolupada a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, i, alhora, s'estableixen comparacions a escala estatal i internacional.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic .

 
 
catalunya development experimental internacional materials molecular network new recerca redes research social systems tecnologia